İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov 4 aylığına tutuklandı

Bakü’de mahkeme, Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov’u 4 aylığına tutukladı.

100 kişinin hayatını kaybettiği deprem davasının bilirkişi raporu 2.5 yıl sonra geldi

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği Süleyman Mutlu Apartmanı’na ilişkin ilk bilirkişi raporu, depremin üzerinden iki buçuk yıl geçtikten sonra soruşturma dosyasına girdi.

İsrailli bakandan skandal! Yapay zeka videosuyla paylaştı

İsrailli bakan Gila Gamliel, Netanyahu’yu İran’ın başkenti Tahran sokaklarında yürürken gösteren yapay zeka videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Gamliel, video ile İran’daki devrimden önceki rejime atıfta bulunurken yaptığı paylaşıma Rıza Pehlevi’yi etiketledi.

İran ve Uluslararası Atom Ajansı arasında gerilim tırmanıyor: Pezeşkiyan’dan ‘çifte standart’ suçlaması

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın (UAEA) İran’a nükleer dosyasıyla ilgili “çifte standart” uyguladığını öne sürdü. Pezeşkiyan UAEA’nın, bu yaklaşımı nedeniyle bölge ve dünya güvenliğinin tehdit altında kaldığını dile getirdi.

Özgür Özel: Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “O mahkeme, yarın ne karar verecekse kararını versin. Çünkü o mahkeme, sonuç odaklı bir mahkeme değil; süreç odaklı bir mahkemedir. Amaç Türkiye’nin son yerel seçimlerin birinci partisini tartıştırmak. Bu tartışmadan ne partiye ne de ülkeye bir fayda çıkar. Tartışma bitsin. Yarın ne karar vereceklerse versinler. Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır” dedi.

İran, BM’den tazminat talep etti

İran, BM’den tazminat talep etti