Niğde’de kayıp motosikletçiyi arama çalışmaları 3. gününde

Niğde’de Kayıp Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde yaşayan Osman Şükrü Dinçsoy’dan haber alamayan yakınları, 26 Aralık akşamı jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bölgede yapılan araştırmada, Dinçsoy’un motosikleti ve cep telefonu Azatlı Baraj Gölü yakınlarında bulundu. Şüphelenilen durum üzerine suda arama çalışmaları başlatıldı.

Aksaray, Kayseri, Karaman, Nevşehir AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları, 3’üncü gününde sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. Jandarma ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen 4 dalgıç ekibi de baraj gölünde çalışmalara destek verdi. Ne yazık ki, şu ana kadar Osman Şükrü Dinçsoy’a ait herhangi bir iz bulunamadı.

Yetkililer, arama çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Haber, Demirören Haber Ajansı tarafından bildirildi.

Related Posts

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Esequibo bölgesini tamamen geri alacaklarını belirtti

Devlet televizyonu VTV’ye açıklamalarda bulunan Maduro, Guyana ile uzun süredir ihtilaflı olduğu yaklaşık 160 bin kilometrekarelik “Esequibo bölgesi” meselesine değindi. Maduro, Esequibo’yu tamamen geri alacaklarını vurgulayarak, “Esequibo konusunda …

Devlet Bahçeli’nin komisyon önerisi: Komisyon ne zaman kurulacak, nasıl çalışacak?

Cumhur İttifakı’nın terörsüz Türkiye olarak adlandırdığı süreç kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM’de bir komisyon kurulmasını önermişti. Komisyon, Anayasa Uyum Komisyonu’na benzer bir modelle kurulacak. Yasal düzenleme önerileri TBMM gündemine gelecek.

Yollarda, çitlerde, duvarlarda görüldüler: Halk onlara ‘kıyametvari’ diyor

ABD’nin Utah eyaleti, halkın ‘kıyametvari’ sözleriyle tanımladığı sıra dışı bir doğa olayıyla karşı karşıya. Binlerce mormon cırcır böceği otoyolları, evlerin dış cephelerini, çitleri ve duvarları adeta istila etti.

Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘yerel diktatör’ çıkışı: AKP’den ilk yanıt geldi!

CHP lideri Özgür Özel İzmir’de gerçekleştirdiği mitingde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “Sen küresel bir lider değil, yerel bir diktatörsün; otokratsın. Tek adamsın” ifadelerini kullandı. AKP Sözcüsü Ömer Çelik söz konusu ifadelere tepki gösterdi.

Görüntülere büyük tepki çemişti: Turist döven işletme kapatıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde şezlong kiralama nedeniyle çıkan tartışmada plaj işletmesi çalışanı, turisti darp etti. Kaymakam Fatih Ürkmezer, söz konusu işletmenin mühürlendiğini açıkladı

DEM ve Bahçeli istedi, Meclis Başkanı yeşil ışık yaktı

PKK terör örgütünün 12 Mayıs’ta yaptığı fesih ve silah bırakma açıklamasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Meclis’te bir komisyon kurulması yönündeki çağrısına Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’tan yanıt geldi. DEM Parti İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan ise, ” TBMM’deki süreç komisyonu bu yasama yılı bitmeden kurulursa iyi olur” dedi.