Sri Lanka’da askeri helikopter düştü: 6 asker hayatını kaybetti

Sri Lanka’da Helikopter Kazasında 6 Personel Hayatını Kaybetti

Sri Lanka’nın merkezinde bulunan Maduru Oya barajına düşen bir askeri helikopterde bulunan altı personelin hayatını kaybettiği bildirildi. Bell 212 tipi helikopterde toplam on iki askeri personel bulunmaktaydı ve kurtarılan altı kişi hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler.

Sri Lanka Hava Kuvvetleri Sözcüsü Eranda Geeganage, helikopterin bir geçit töreni sırasında yapılan tırmanma tatbikatı için görevlendirildiğini açıkladı. Kazada dört özel kuvvet askeri ve iki hava kuvvetleri mensubunun aldıkları yaralar nedeniyle hayatlarını kaybettiklerini belirtti. Ancak kazanın kesin nedeni hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Related Posts

Malatya’da uyuşturucu operasyonu: 15 tutuklama

Malatya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 17 şüpheliden 15’i tutuklandı.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Esequibo bölgesini tamamen geri alacaklarını belirtti

Devlet televizyonu VTV’ye açıklamalarda bulunan Maduro, Guyana ile uzun süredir ihtilaflı olduğu yaklaşık 160 bin kilometrekarelik “Esequibo bölgesi” meselesine değindi. Maduro, Esequibo’yu tamamen geri alacaklarını vurgulayarak, “Esequibo konusunda …

Devlet Bahçeli’nin komisyon önerisi: Komisyon ne zaman kurulacak, nasıl çalışacak?

Cumhur İttifakı’nın terörsüz Türkiye olarak adlandırdığı süreç kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM’de bir komisyon kurulmasını önermişti. Komisyon, Anayasa Uyum Komisyonu’na benzer bir modelle kurulacak. Yasal düzenleme önerileri TBMM gündemine gelecek.

Yollarda, çitlerde, duvarlarda görüldüler: Halk onlara ‘kıyametvari’ diyor

ABD’nin Utah eyaleti, halkın ‘kıyametvari’ sözleriyle tanımladığı sıra dışı bir doğa olayıyla karşı karşıya. Binlerce mormon cırcır böceği otoyolları, evlerin dış cephelerini, çitleri ve duvarları adeta istila etti.

Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘yerel diktatör’ çıkışı: AKP’den ilk yanıt geldi!

CHP lideri Özgür Özel İzmir’de gerçekleştirdiği mitingde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “Sen küresel bir lider değil, yerel bir diktatörsün; otokratsın. Tek adamsın” ifadelerini kullandı. AKP Sözcüsü Ömer Çelik söz konusu ifadelere tepki gösterdi.

Görüntülere büyük tepki çemişti: Turist döven işletme kapatıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde şezlong kiralama nedeniyle çıkan tartışmada plaj işletmesi çalışanı, turisti darp etti. Kaymakam Fatih Ürkmezer, söz konusu işletmenin mühürlendiğini açıkladı