Polis memuru Fethi Sekin Manisa’da anıldı

Manisa’da Şehit Polis Memuru Fethi Sekin ve Adliye Çalışanı Musa Can Anıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İzmir Adalet Sarayı’na 5 Ocak 2017’de gerçekleştirilen patlayıcı yüklü araç saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can’ı anma töreni düzenledi. Sekin ve Can’ın 8. ölüm yıl dönümü, Alaşehir Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen törenle anıldı.

Törene, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Serap Gücüyen, Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun konuşmasında, “Bu vatanda canlarını bayrak ve vatan için feda eden kahramanlar olduğu sürece, bu topraklar asla bölünmeyecek ve bayrağımız her zaman dalgalanacak. Nefes alabiliyorsak, şehitlerimizin son nefesine borçluyuz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Terör örgütünü bir kez daha lanetliyorum. Yaşasın bağımsız Türkiye, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” sözlerine yer verildi.

Başkan Öküzcüoğlu’nun konuşmasının ardından dua edildi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram araçlarıyla pilav ve ayran dağıtıldı.

Related Posts

Hamas’tan ateşkes teklifine olumlu yanıt

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu.

AKP il başkanlığı önünde imamlı tabutlu eylem

Muğla’da zam oranını yetersiz bulan ve eylem takvimi açıklayan TÜRK İş, Muğla AKP il binası önünde eylem ve basın açıklaması yaptı. Tabutun üzerindeki “Kamu İşçisi Kirayı Ödeyemeden Öldü” yazısı dikkat çekti.

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.

Saraçhane talimatı istifa getirmişti: Ümit Özdağ’dan Bartu Soral yanıtı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral’ın Zafer Partisi’nden istifasına ilişkin olarak, “Bartu Bey’in, Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ın Atatürkçülüğünden, Atatürk çizgisinden, Türk milliyetçiliğinden şüphesi olduğunu düşünmüyorum” dedi.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)