Polis Memuru Eski Kayınpederini Öldürdü

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde polis memurunun silahla vurarak öldürdüğü 60 yaşındaki eski kayınpederi, son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Kerkük Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru H.D., yaklaşık 5 yıl önce boşandı. Çocuklarını görmek için Adapazarı’na gelen H.D., eski kayınpederi Yaşar Türkel (60) ve eski bacanağı İ.A. ile tartışmaya başladı. H.D., tartışmanın büyümesi üzerine yanındaki silah ile sokak ortasında Yaşar Türkel ve İ.A.’yı vurdu. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Türkel, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bacağında vurulduğu öğrenilen İ.A.’nın ise tedavisi sürüyor.

Olayda kullandığı silah ile birlikte yakalanan H.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

Son yolculuğuna uğurlandı

Öte yandan, polis memurunun sokak ortasında tartıştıktan sonra eski kayınpederi ile bacanağına kurşun yağdırdığı olayın ardından bölgede yaşanan panik ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedilmişti. Videoyu çeken kişi o anları, “Gözümüzün önünde adamı vurdular, yığıldı. 6-7 ateş etti, öldü adam” ifadeleri ile kaydetmişti. Hastane işlemleri sonrasında Yaşar Türkel’in cenazesi ailesine teslim edildi.

Türkel, Tepekum Mahallesi Işıklar Camii’nde öğle ezanı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan-2 Mezarlığı’na defnedildi. – SAKARYA

Related Posts

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık: Ahmet Hamdi Çamlı, partideki bir toplantıda “Türk lafından tiksiniyorum” dedi

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık: Ahmet Hamdi Çamlı, partideki bir toplantıda “Türk lafından tiksiniyorum” dedi

Özbekistan Hava Kuvvetleri’nden modernizasyon hamlesinde Çin etkisi

Orta Asya ülkesi Özbekistan, askeri envanterini modernize etme yolunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Ülkenin, Çin’den beşinci nesil JF-17 Block 3 çok rollü savaş uçakları tedarik etme planları olduğu belirtiliyor. Resmi bir açıklama olmasa da …

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İzmir’deki son durumu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Ödemiş’teki orman yangınından etkilenen Suçıktı, Tosunlar, Üzümlü ve Karadoğan mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yerlikaya, “Yangında ağır hasar gören 228 konut, 13 iş yeri ve 15 ahır tespit edildi. 5-6 ay içerisinde hak sahiplerine anahtarlarını teslim edeceğiz” dedi.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Hamas’tan ateşkes teklifine olumlu yanıt

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu.

AKP il başkanlığı önünde imamlı tabutlu eylem

Muğla’da zam oranını yetersiz bulan ve eylem takvimi açıklayan TÜRK İş, Muğla AKP il binası önünde eylem ve basın açıklaması yaptı. Tabutun üzerindeki “Kamu İşçisi Kirayı Ödeyemeden Öldü” yazısı dikkat çekti.