Nevzat Bahtiyar’ın avukatından ‘cinsellik’ iddiası: ‘Başka ihtimal yok!’

Narin Güran Cinayeti Davasında Son Durum

Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili olarak katil henüz bulunamadı. Ancak, Abi Enes Güran, anne Yüksel Güran ve amca Salim Güran ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Ayrıca suç delillerini gizleme ve yok etmekten Nevzat Bahtiyar’a 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

“Cinsellik İçeren Bir Eylem Nedeniyle Öldürülmüştür”

Nevzat Bahtiyar’ın avukatı Ali Eryılmaz, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, “Narin ‘cinsellik’ içeren bir eylem nedeniyle öldürülmüştür” ifadesini kullandı.

Avukat Eryılmaz’ın Açıklaması:

“Narin’in öldürülme nedeni üzerine en önemli ipucu, otopsi sırasında vajen bölgesinden, iç çamaşırından ve diğer giysilerin üzerinden tespit edilen PSA’dır. Bu durum ‘cinsellik’ içeren bir eylem sonucu gerçekleşmiş olabileceği ihtimalini güçlendirmektedir. Dolayısıyla, Narin’in ‘cinsellik’ içeren bir eylem nedeniyle öldürüldüğü sonucuna varabiliriz. Ya eylemin mağduru ya da şahitidir, başka bir olasılık düşünülemez!”

Related Posts

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İzmir’deki son durumu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Ödemiş’teki orman yangınından etkilenen Suçıktı, Tosunlar, Üzümlü ve Karadoğan mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yerlikaya, “Yangında ağır hasar gören 228 konut, 13 iş yeri ve 15 ahır tespit edildi. 5-6 ay içerisinde hak sahiplerine anahtarlarını teslim edeceğiz” dedi.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Hamas’tan ateşkes teklifine olumlu yanıt

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu.

AKP il başkanlığı önünde imamlı tabutlu eylem

Muğla’da zam oranını yetersiz bulan ve eylem takvimi açıklayan TÜRK İş, Muğla AKP il binası önünde eylem ve basın açıklaması yaptı. Tabutun üzerindeki “Kamu İşçisi Kirayı Ödeyemeden Öldü” yazısı dikkat çekti.

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.

Saraçhane talimatı istifa getirmişti: Ümit Özdağ’dan Bartu Soral yanıtı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral’ın Zafer Partisi’nden istifasına ilişkin olarak, “Bartu Bey’in, Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ın Atatürkçülüğünden, Atatürk çizgisinden, Türk milliyetçiliğinden şüphesi olduğunu düşünmüyorum” dedi.