Kızını üniversiteden almaya giden baba, araçta beklerken hayatını kaybetti

Baba, Kızını Üniversiteden Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören kızını almaya giden Hikmet G., fakülte önünde aracında beklerken ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde dersten çıkan kızı, aracın kapılarının kapalı ve babasının hareketsiz şekilde araçta olduğunu fark edince durumu farklı kişilere bildirdi.

Olay yerine gelen aile yakınları ve çevredeki insanlar, aracın arka camını kırarak içeriye girdiler. Ardından polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hikmet G.’nin kronik hastalıkları olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın fakülte önüne gelişi ve park haline geçişi net bir şekilde görülüyor.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

100 kişinin hayatını kaybettiği deprem davasının bilirkişi raporu 2.5 yıl sonra geldi

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği Süleyman Mutlu Apartmanı’na ilişkin ilk bilirkişi raporu, depremin üzerinden iki buçuk yıl geçtikten sonra soruşturma dosyasına girdi.

İsrailli bakandan skandal! Yapay zeka videosuyla paylaştı

İsrailli bakan Gila Gamliel, Netanyahu’yu İran’ın başkenti Tahran sokaklarında yürürken gösteren yapay zeka videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Gamliel, video ile İran’daki devrimden önceki rejime atıfta bulunurken yaptığı paylaşıma Rıza Pehlevi’yi etiketledi.

İran ve Uluslararası Atom Ajansı arasında gerilim tırmanıyor: Pezeşkiyan’dan ‘çifte standart’ suçlaması

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın (UAEA) İran’a nükleer dosyasıyla ilgili “çifte standart” uyguladığını öne sürdü. Pezeşkiyan UAEA’nın, bu yaklaşımı nedeniyle bölge ve dünya güvenliğinin tehdit altında kaldığını dile getirdi.

Özgür Özel: Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “O mahkeme, yarın ne karar verecekse kararını versin. Çünkü o mahkeme, sonuç odaklı bir mahkeme değil; süreç odaklı bir mahkemedir. Amaç Türkiye’nin son yerel seçimlerin birinci partisini tartıştırmak. Bu tartışmadan ne partiye ne de ülkeye bir fayda çıkar. Tartışma bitsin. Yarın ne karar vereceklerse versinler. Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır” dedi.

İran, BM’den tazminat talep etti

İran, BM’den tazminat talep etti

O örnek kız babası çoban çıktı

Muş’ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren kızını çıkışta elinde çiçeklerle karşılayan Mehmet Emin Gülen ve kızı Çimen Gülen o gün yaşadıklarını anlattı.