İZTO ve Kasapoğlu’ndan İzmir Projeleri Değerlendirmesi

İzmir Ticaret Odası Heyeti Ankara’da AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu ile Buluştu

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener ve beraberindeki heyet, Ankara ziyareti kapsamında önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu ile bir araya geldi. Kasapoğlu, “İzmir Ticaret Odası’nın yürüttüğü projelerin şehrimize istihdam başta olmak üzere birçok katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen ziyarette İzmir’deki projeler, planlanan çalışmalar, şehrin sorunları ve çözüm stratejilerini ele aldı. Kasapoğlu, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “İzmir’e değer katmak için tüm paydaşlarla iş birliği içinde olmanın önemini vurguluyoruz. İzmir Ticaret Odası’nın desteklediği projelerin şehrimize istihdam ve katma değer sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, İzmir’in sahip olduğu entelektüel ve sosyal sermayenin katma değerli üretimi artırdığı belirtilerek, genç profesyonellerin yetkinliklerini artıracak eğitim faaliyetlerine destek verileceği aktarıldı. İzmir’in ihracat kapasitesini artırmak için altyapı ve insan kaynağı yatırımlarının destekleneceği vurgulandı. Bölgeyi dönüştürecek projelere hükümet desteğiyle destek verilirken, İzmir Ticaret Odası’nın var olan ve hazırlanan her projede şehre destek olacağı belirtildi.

Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve diğer yöneticiler katıldı. İzmir’deki planlanan ve devam eden projelerin değerlendirildiği toplantıda, ileriye yönelik stratejiler ve iş birliği adımları ele alındı.

Related Posts

İran’ın yeraltı nükleer tesisi: Gizli tünellerle ulaşılıyor!

Nükleer silahlanma yarışı dünya genelinde devam ederken, İran topraklarında uyduya yakalanan sıra dışı bir görüntü dikkat çekti. Ülkenin nükleer planları hakkında yeni sorular doğuran görüntüler, sahada iki gizli tünel bulunduğunu gösteriyor. Her iki tünelin de daha geniş bir kompleksin parçası olduğu ve nükleer operasyonlara hazırlandığı tahmin ediliyor.

Antalya’da kaybolan 13 yaşındaki Sefa, su kanalında aranıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde 2 gün önce okul çıkışı kaybolan 13 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyor. Polisin kayıp çocuğun bulunması için başlattıkları çalışmada su kanalında bisikletine rastlanıldı.

Yogi Kazım 105 yaşında yaşamını yitirdi

Adana’da Yogi Kazım adıyla tanınan Kazım Gürbüz, 105 yaşında yaşamını yitirdi. Gürbüz, felçli ve yatalak hastalara uyguladığı yöntemle şifa dağıttığını söylemesiyle biliniyor.

İstanbul depremi, İzmir’i alarma geçirdi: Beş ilçe öne çıkıyor

Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, Türkiye’nin deprem tehdidi en yüksek şehirlerinden İzmir’deki yapı stoku endişelerini bir kez daha gündeme getirdi. Bayraklı, Konak, Bornova, Karşıyaka ve Çiğli ilçelerine dikkat çeken uzmanlar, bu bölgelerin alüvyon zemin üzerine kurulu olduğunu belirtip, “Biz bununla yaşamayı, yapılaşmayı, öğrenmek, bilmek zorundayız.” yorumunda bulundu.

Çin’den dostluk anlaşması: İki panda Avusturya’ya gönderildi

Çin ve Avusturya arasındaki dostluğu simgeleyen iki panda başkent Viyana’daki Schoenbrunn Hayvanat Bahçesi’ne gönderildi.

8 yaşındaki Roza’dan 10 ay sonra acı haber

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arkadaşlarıyla oynarken merdivenden düşen 8 yaşındaki Roza Bakan, tedavi gördüğü hastanede 10 ay sonra yaşamını yitirdi.