Gökçeada’da korkutan deprem sonrası Prof. Dr. Ercan’dan açıklama

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Gökçeada Depremi Hakkında Açıklama

Çanakkale Gökçeada açıklarında meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem sonrasında Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem hakkında önemli bilgiler verdi.

Prof. Dr. Ercan, depremin Kuzey Anadolu Kırığı’nın Ege Denizi batısında, Selanik Akrotrios Yarımadası’nın uzantısında gerçekleştiğini belirtirken, bu depremin M5,4-M5,7 büyüklüğünde olduğunu ifade etti. Ayrıca, Ege Denizi’ndeki depremin Kuzey Marmara ve Ege kıyılarını etkilemeyeceğini vurgulayarak, herhangi bir olumsuz durumun söz konusu olmadığını dile getirdi. “Sıkıntı yok. Bayramınız kutlu olsun.” sözleri ile açıklamasını tamamladı.

Ege Denizi’ndeki bu deprem Türkiye genelinde hissedilirken, şu ana kadar depreme bağlı herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı ve halkımızın güvenliği sağlanmış durumda.

Related Posts

Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov 4 aylığına tutuklandı

Bakü’de mahkeme, Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov’u 4 aylığına tutukladı.

100 kişinin hayatını kaybettiği deprem davasının bilirkişi raporu 2.5 yıl sonra geldi

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği Süleyman Mutlu Apartmanı’na ilişkin ilk bilirkişi raporu, depremin üzerinden iki buçuk yıl geçtikten sonra soruşturma dosyasına girdi.

İsrailli bakandan skandal! Yapay zeka videosuyla paylaştı

İsrailli bakan Gila Gamliel, Netanyahu’yu İran’ın başkenti Tahran sokaklarında yürürken gösteren yapay zeka videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Gamliel, video ile İran’daki devrimden önceki rejime atıfta bulunurken yaptığı paylaşıma Rıza Pehlevi’yi etiketledi.

İran ve Uluslararası Atom Ajansı arasında gerilim tırmanıyor: Pezeşkiyan’dan ‘çifte standart’ suçlaması

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın (UAEA) İran’a nükleer dosyasıyla ilgili “çifte standart” uyguladığını öne sürdü. Pezeşkiyan UAEA’nın, bu yaklaşımı nedeniyle bölge ve dünya güvenliğinin tehdit altında kaldığını dile getirdi.

Özgür Özel: Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “O mahkeme, yarın ne karar verecekse kararını versin. Çünkü o mahkeme, sonuç odaklı bir mahkeme değil; süreç odaklı bir mahkemedir. Amaç Türkiye’nin son yerel seçimlerin birinci partisini tartıştırmak. Bu tartışmadan ne partiye ne de ülkeye bir fayda çıkar. Tartışma bitsin. Yarın ne karar vereceklerse versinler. Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır” dedi.

İran, BM’den tazminat talep etti

İran, BM’den tazminat talep etti