Erzurum’da 4.5 büyüklüğünde deprem

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 4,5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Erzurum’un Pasinler ilçesinde yer alan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 04.30’da merkez üssü olarak belirlenen bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak kaydedilirken, 14,8 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

AFAD, depremin ardından Pasinler ilçesinde herhangi bir olumsuz durumun olmadığını, saha tarama çalışmalarının hala devam ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Erzurum ilimizin Pasinler ilçesinde yaşanan depremin ardından, şu an için olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Odatv.com

Related Posts

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.

Saraçhane talimatı istifa getirmişti: Ümit Özdağ’dan Bartu Soral yanıtı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral’ın Zafer Partisi’nden istifasına ilişkin olarak, “Bartu Bey’in, Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ın Atatürkçülüğünden, Atatürk çizgisinden, Türk milliyetçiliğinden şüphesi olduğunu düşünmüyorum” dedi.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Özgür Özel’den Mehmet Murat Çalık’a ziyaret: ‘İyi gördüm demek isterdim, bir an önce tahliye edilmeli’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Özel, “İyi gördüm demek isterdim. Murat Bey çok iyi bir insan. İyi gördüm ama sağlığını da durumunu da hiç iyi görmedim. Bir an önce tahliye edilmesi ve hızla iyi bir bakım, iyi şartlarda hızla bu tehlikenin bertaraf edilmesi lazım diye düşünüyoruz” dedi.

ABD Başkanı Trump: New York’u mahvetmesine izin vermeyeceğim

ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda, New York’ta ön seçimleri birinci sırada tamamlayan Mamdani’ye yüklenmeye devam etti. Trump, New York belediye başkanlığı ön seçimini kazanan Müslüman aday Zohran Mamdani’den şehri “kurtaracağını” ve tekrar “harika” yapacağını belirtti.