Deprem uzmanı Ahmet Ercan’dan korkutan haber

İzmir’de Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’a Anjiyo Yapıldı

İzmir Gazi Hastanesi’nde yatırılan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, aort ağzı ile orta kavşağındaki tıkanıklık nedeniyle anjiyo geçirdi.

Tamamen Tıkalı Olan Damarı Açıldı

Daha önce 2011 yılında baypas operasyonu geçiren ve iki damarı değişen Ahmet Ercan’ın ayağından alınarak yerleştirilen damarının tamamen tıkalı olduğu ortaya çıktı.

Yeni Bir Operasyon Geçirecek

Acil olarak anjiyoya alınan Ahmet Ercan’ın kapalı damarlarına stent takılarak açıldı. Ahmet Ercan, şah damarındaki yüzde 75’lik tıkanıklık için bir kez daha operasyon geçirecek. Balonla açılan yüzde 5 tıkalı damarıyla, “Yaşama döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.
Reklamdır

Related Posts

Dermatoloji Uzmanı Nazmi Geyik: Güneşten kontrollü ve bilinçli şekilde yararlanmak önemli

Dermatoloji Uzmanı Nazmi Geyik: Güneşten kontrollü ve bilinçli şekilde yararlanmak önemli

Pişirmek, yiyeceklerdeki vitaminleri öldürüyor mu?

Pişirmek, yiyeceklerdeki vitaminleri öldürüyor mu?

Gebelikte yapılan bu hata erken doğuma yol açabilir

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hakan Bilgesoy, gebelikte çiğ veya az pişmiş et tüketiminin toksoplazma gibi parazitlere bağlı düşük ve erken doğum riskini artırabileceğini belirtti. Hamilelikte sağlıklı beslenmenin önemi vurgulanıyor.

Mangal keyfi sağlıktan etmesin! Et yanarsa tüketmeyin, resmen kansere davetiye

Ülkemizde bayram denilince akla ilk gelenin mangal olduğunu söyleyen Diyetisyen Banu Özbingül Arslansoyu, yanlış pişirilen etlerin kansere davetiye çıkarabileceğine dikkat çekti.

Alerjik şikayetler arttı, vatandaşları ‘polen’ endişesi sardı

Havaların ısınmasıyla birlikte son dönemde artan polen yoğunluğu, alerjik şikayetlerin artırdı. Van’da da mayıs ve haziran aylarında polen yoğunluğunun zirveye ulaştı

Her yıl 559 bin kişinin ölümüne yol açan hastane süper mikrobu plastikle besleniyor

Hastanelerde sıkça karşılaşılan süper mikrop Pseudomonas aeruginosa, tıbbi plastikleri yiyerek hayatta kalabiliyor. Brunel Üniversitesi’nden bilim insanlarının yürüttüğü ve Cell Reports dergisinde yayımlanan yeni bir araştırmaya göre, bu ölümcül bakteri, tıbbi cihazlarda kullanılan plastiklerle beslenerek hem daha uzun süre hayatta kalıyor hem de tedaviye karşı daha dirençli hale geliyor.