Call of Duty Mobile’de 7. Sezon heyecanı

Call of Duty: Mobile 7. Sezon: Phantom Current Detayları

Call of Duty: Mobile’ın merakla beklenen 7. Sezonu, Phantom Current, heyecan dolu içerikleriyle 30 Temmuz’da saat 17.00 PT’de başlıyor. Deniz temalı içerikleriyle dikkat çeken yeni sezon, oyun severlere birbirinden farklı oyun modları, operatör görünümleri, silah planları ve özel etkinlikler sunacak.

Yeni Sezonda Neler Var?

  • RC-XD Araba Yarışı modu ile yüksek tempolu yarış deneyimi yaşanacak. Mini Kargaşa haritasında gerçekleşecek olan bu eğlenceli modda oyuncular, skor tablosunda öne çıkarak özel araç görünümlerini kazanabilecekler.
  • Battle Royale moduna dahil olan Gulag sistemi, Call of Duty: Mobile’ın oyuncularına heyecan verici bir deneyim sunacak. Oyuncular, ilk elemeden sonra 1v1 ölüm maçına alınacak ve kazandıklarında haritaya geri dönebilecekler. Ücretsiz Gulag girişi yanı sıra ek girişler de Gulag Bileti ile sağlanabilecek.
  • Sezonun öne çıkan operatörlerinden Mythic Dark Shepherd – Phantom, yükseltme yoluyla özelleştirilebilecek. Özel animasyonlar, yeni nişangahlar ve Battle Royale görselleriyle karakterinizi kişiselleştirebileceksiniz.

Battle Pass’in her iki katmanında da zengin içeriklerin yanı sıra ücretsiz ve Premium seçeneklerde farklı içerikler bulunacak. MG 82 LMG, Bomb Drone Scorestreak, operatör görünümleri ve silah planları gibi öğelerin yanı sıra Girls’ Frontline iş birliği ile özel etkinlikler ve çekilişler de oyunda yerini alacak. Eski Battle Pass’lerin yeniden erişime açılması ve çeşitli bonus etkinliklerle Phantom Current, Call of Duty: Mobile oyuncularını aksiyon dolu bir yaz sezonuna davet ediyor.

Related Posts

İsrail basını: Tel Aviv Türkiye’nin Eurofighter savaş uçağı alımını endişeyle takip ediyor

Türkiye’nin İngiltere ile tam kapsamlı mutabakat zaptı imzalayarak Eurofighter Typhoon savaş uçağı satın almasının İsrail’de endişelere yol açtığı ve yakından takip edildiği kaydedildi.

Bir ülke daha resmen düğmeye bastı: İsrail’i tehdit oluşturan ülkeler listesine aldılar

Hollanda Güvenlik ve Terörle Mücadele Kurumunun (NCTV), İsrail’in ilk kez Hollanda için tehdit oluşturan ülkeler listesine alındığı bildirildi.

Murat Çalık için imza kampanyası başlatıldı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın serbest bırakılması için memleketi Maçka’da imza kampanyası başlatıldı.

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, NTV’de açıkladı: KAAN 2028’de hazır

Türkiye tarafından milli imkanlarla tasarlanan, geliştirilen ve üretilen milli muharip uçak KAAN’la ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, KAAN’ın 2028’de hava kuvvetlerine teslim edileceğini açıkladı.

Zeydan Karalar’dan Adalet Bakanlığı’na başvuru: ‘Ben Adanalıyım, Silivri’de ne işim var?’

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, memleketi Adana’ya nakledilmek ve yargılanmak için Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulundu.

Avcılar’da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

Avcılar’da otluk alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.