Bakan Bolat: “Kriz edebiyatı yaparak Türkiye’yi aşağı doğru çekmeye çalışan bir muhalefetle karşı karşıyayız”

“`html

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’tan Önemli Açıklamalar

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin bu zorlu süreçteki mücadelesi, sürekli felaket senaryoları üreterek Türkiye’yi olumsuz yönde etkilemeye çalışan bir muhalefetle birlikte sürüyor. Eğer buradaki gayret daha iyi hizmetler sunmak, halka memnuniyet sağlamak olsaydı, ‘Hadi birlikte ülkemize katkı sağlayalım’ derdik. Ancak aldıkları belediyelerde gördüğümüz durum; yetersizlik, hizmet eksikliği ve kadrolaşma gibi sorunlardan ibaret” şeklinde konuştu.

Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Sakarya 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’ne katılan Bakan Bolat, 21 Ocak’ta Bolu Kartalkaya’da yaşanan otel yangını sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, acılı ailelere başsağlığı dileğinde bulundu.

“Biz Birer Neferiz”

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı ve Kadın Kolları’nın etkinlikleri için teşekkürü ihmal etmeyen Bakan Bolat, “Bu, bir nöbet ve bayrak değişimi. Buradayız ve hiçbir yere gitmiyoruz. Daha önce MKYK üyeliği yaptık, sonra bu görevden ayrıldık ancak tekrar bizlere güvenildi. Bu nedenle AK Parti ve Cumhur İttifakı çerçevesinde ülkemiz, şehrimiz ve halkımıza daha çok hizmet etme amacı taşıyoruz. Bu görevler, makam sevdası için değil, sorumluluk anlayışıyla yürütülüyor. Hepimiz birer neferiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Bolat, Cumhurbaşkanı’nın liderliğinde 22 yıldır hizmet eden AK Parti’nin, ülke, halk ve İslam dünyası için güçlü bir mücadele içinde olduğunu dile getirdi.

“Muhtemel Kriz Senaryolarına Rağmen İlerliyoruz”

“22 yıl önce Türkiye’nin durumu çok farklıydı, şimdi ise pek çok alanda ilerleme kaydettik. Eğitim, sağlık, adalet ve sanayi gibi birçok sektörde ülkemiz önemli mesafeler kat etti. Sakarya’da gördüğüm coşku ve heyecan beni sevindiriyor. Bölgemizdeki bu enerji, daha çok çalışma isteği doğuruyor. Çünkü AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı’nın liderliğinde sürekli olarak daha iyi hizmet üretmek için çaba gösteriyor” dedi.

Bakan Bolat, muhalefetin sürekli kriz edebiyatı yaptığını belirterek, “Bu durum, muhalefetin halkı

Related Posts

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.

Saraçhane talimatı istifa getirmişti: Ümit Özdağ’dan Bartu Soral yanıtı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral’ın Zafer Partisi’nden istifasına ilişkin olarak, “Bartu Bey’in, Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ın Atatürkçülüğünden, Atatürk çizgisinden, Türk milliyetçiliğinden şüphesi olduğunu düşünmüyorum” dedi.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Özgür Özel’den Mehmet Murat Çalık’a ziyaret: ‘İyi gördüm demek isterdim, bir an önce tahliye edilmeli’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Özel, “İyi gördüm demek isterdim. Murat Bey çok iyi bir insan. İyi gördüm ama sağlığını da durumunu da hiç iyi görmedim. Bir an önce tahliye edilmesi ve hızla iyi bir bakım, iyi şartlarda hızla bu tehlikenin bertaraf edilmesi lazım diye düşünüyoruz” dedi.

ABD Başkanı Trump: New York’u mahvetmesine izin vermeyeceğim

ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda, New York’ta ön seçimleri birinci sırada tamamlayan Mamdani’ye yüklenmeye devam etti. Trump, New York belediye başkanlığı ön seçimini kazanan Müslüman aday Zohran Mamdani’den şehri “kurtaracağını” ve tekrar “harika” yapacağını belirtti.