Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde yaşanan olayda, M.E.A. adlı şahsa ait 2 büyükbaş hayvanın kaybolmasıyla ilgili şüpheler artmıştı. Tel çitlerle çevrili araziden çalındığı düşünülen hayvanlar için durum Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Yapılan detaylı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan yakalanan ve tutuklanan A.Y. (31) isimli kişinin söz konusu hayvanları çaldığı ortaya çıktı.

A.Y.’nin çalmış olduğu büyükbaş hayvanları Çine ilçesinden bir kişiye para karşılığı sattığı belirlendi. Yapılan inceleme neticesinde çalınan hayvanların Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi farklı illere satıldığı tespit edildi. Ancak, hayvanlar Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda canlı olarak bulunarak güvence altına alındı. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Related Posts

Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov 4 aylığına tutuklandı

Bakü’de mahkeme, Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov’u 4 aylığına tutukladı.

100 kişinin hayatını kaybettiği deprem davasının bilirkişi raporu 2.5 yıl sonra geldi

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği Süleyman Mutlu Apartmanı’na ilişkin ilk bilirkişi raporu, depremin üzerinden iki buçuk yıl geçtikten sonra soruşturma dosyasına girdi.

İsrailli bakandan skandal! Yapay zeka videosuyla paylaştı

İsrailli bakan Gila Gamliel, Netanyahu’yu İran’ın başkenti Tahran sokaklarında yürürken gösteren yapay zeka videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Gamliel, video ile İran’daki devrimden önceki rejime atıfta bulunurken yaptığı paylaşıma Rıza Pehlevi’yi etiketledi.

İran ve Uluslararası Atom Ajansı arasında gerilim tırmanıyor: Pezeşkiyan’dan ‘çifte standart’ suçlaması

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın (UAEA) İran’a nükleer dosyasıyla ilgili “çifte standart” uyguladığını öne sürdü. Pezeşkiyan UAEA’nın, bu yaklaşımı nedeniyle bölge ve dünya güvenliğinin tehdit altında kaldığını dile getirdi.

Özgür Özel: Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “O mahkeme, yarın ne karar verecekse kararını versin. Çünkü o mahkeme, sonuç odaklı bir mahkeme değil; süreç odaklı bir mahkemedir. Amaç Türkiye’nin son yerel seçimlerin birinci partisini tartıştırmak. Bu tartışmadan ne partiye ne de ülkeye bir fayda çıkar. Tartışma bitsin. Yarın ne karar vereceklerse versinler. Verecekleri her karara hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır” dedi.

İran, BM’den tazminat talep etti

İran, BM’den tazminat talep etti