Antalya’da bıçaklı kavgada yaralanan kişi öldü

Aksu İlçesinde Bıçaklı Kavga Sonucu Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, çiftçilikle uğraşan Seyit Muhammet Talay ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Ö.S. arasında Pınarlı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddialara göre, Talay’ın yüksek sesle müzik dinlediği sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Talay bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Acilen Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talay, üç gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin defnedileceği yerin Elmalı ilçesi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Malatya’da uyuşturucu operasyonu: 15 tutuklama

Malatya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 17 şüpheliden 15’i tutuklandı.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Esequibo bölgesini tamamen geri alacaklarını belirtti

Devlet televizyonu VTV’ye açıklamalarda bulunan Maduro, Guyana ile uzun süredir ihtilaflı olduğu yaklaşık 160 bin kilometrekarelik “Esequibo bölgesi” meselesine değindi. Maduro, Esequibo’yu tamamen geri alacaklarını vurgulayarak, “Esequibo konusunda …

Devlet Bahçeli’nin komisyon önerisi: Komisyon ne zaman kurulacak, nasıl çalışacak?

Cumhur İttifakı’nın terörsüz Türkiye olarak adlandırdığı süreç kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli, TBMM’de bir komisyon kurulmasını önermişti. Komisyon, Anayasa Uyum Komisyonu’na benzer bir modelle kurulacak. Yasal düzenleme önerileri TBMM gündemine gelecek.

Yollarda, çitlerde, duvarlarda görüldüler: Halk onlara ‘kıyametvari’ diyor

ABD’nin Utah eyaleti, halkın ‘kıyametvari’ sözleriyle tanımladığı sıra dışı bir doğa olayıyla karşı karşıya. Binlerce mormon cırcır böceği otoyolları, evlerin dış cephelerini, çitleri ve duvarları adeta istila etti.

Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘yerel diktatör’ çıkışı: AKP’den ilk yanıt geldi!

CHP lideri Özgür Özel İzmir’de gerçekleştirdiği mitingde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “Sen küresel bir lider değil, yerel bir diktatörsün; otokratsın. Tek adamsın” ifadelerini kullandı. AKP Sözcüsü Ömer Çelik söz konusu ifadelere tepki gösterdi.

Görüntülere büyük tepki çemişti: Turist döven işletme kapatıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde şezlong kiralama nedeniyle çıkan tartışmada plaj işletmesi çalışanı, turisti darp etti. Kaymakam Fatih Ürkmezer, söz konusu işletmenin mühürlendiğini açıkladı