AKP’li başkan, köstebek yuvasına dönen yollar için helallik istemişti… Asfalt çalışmalarına başlandı

Elazığ Belediyesi Alt Yapı Çalışmalarını Tamamlıyor

Elazığ Belediyesi, 2022 yılında başlayan alt yapı çalışmalarının son aşamasına geldi. Uzun süredir devam eden çalışmalar nedeniyle birçok yolun bozuk olması ve araçların yaşadığı ulaşım sorununu çözmek adına önemli adımlar atan AKP’li belediye, vatandaşların mağduriyetini gidermeye çalışıyor.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Tepkilere Cevap Verdi

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapılan çalışmaların bazı sıkıntılara neden olduğunun farkında olduğunu belirterek, “Çalışmalarımızdan dolayı birtakım sıkıntıya maruz kalan hemşehrilerimiz haklı olarak serzenişlerini bizlere iletiyor, kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Alt yapının büyük bir kısmının tamamlandığını söyleyen Şerifoğulları, “Bugüne kadar yaklaşık 475 km içme suyu hattı ve 60 km yağmurlama hattı yapıldı. 2 yılda 25 km daha yağmurlama hattı yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak şehrimizin en az 30 km daha yağmurlama hattına ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Asfalt Çalışmaları Başladı

Alt yapı çalışmalarının büyük çoğunluğunun tamamlanmasının ardından belediye, mahallelerde asfalt serim çalışmalarına başladı. Şerifoğulları, asfalt seferberliği başlattıklarını belirterek, “Hedefimiz; ulaşım konforunu artırmak, mahallelerimizin ihtiyaçlarını bir bir gidermek” dedi.

Related Posts

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İzmir’deki son durumu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Ödemiş’teki orman yangınından etkilenen Suçıktı, Tosunlar, Üzümlü ve Karadoğan mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yerlikaya, “Yangında ağır hasar gören 228 konut, 13 iş yeri ve 15 ahır tespit edildi. 5-6 ay içerisinde hak sahiplerine anahtarlarını teslim edeceğiz” dedi.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Hamas’tan ateşkes teklifine olumlu yanıt

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu.

AKP il başkanlığı önünde imamlı tabutlu eylem

Muğla’da zam oranını yetersiz bulan ve eylem takvimi açıklayan TÜRK İş, Muğla AKP il binası önünde eylem ve basın açıklaması yaptı. Tabutun üzerindeki “Kamu İşçisi Kirayı Ödeyemeden Öldü” yazısı dikkat çekti.

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.

Saraçhane talimatı istifa getirmişti: Ümit Özdağ’dan Bartu Soral yanıtı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral’ın Zafer Partisi’nden istifasına ilişkin olarak, “Bartu Bey’in, Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ın Atatürkçülüğünden, Atatürk çizgisinden, Türk milliyetçiliğinden şüphesi olduğunu düşünmüyorum” dedi.