Aile Bakanlığı fenomen Mükremin Gezgin için harekete geçti

Sosyal Medya Fenomeni Mükremin Gezgin’e Tepki: Aile Bakanlığı İşlem Başlattı

Sosyal medya dünyasının tanınmış isimlerinden Mükremin Gezgin, son paylaşımıyla gündeme oturdu. Videoda çocukların da yer alması tepkilere neden oldu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuyla ilgili adım attı.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgilere göre, videoda Gezgin’in erkek çocuklarına “Ben kadınım değil mi?” şeklinde ifadeler kullandığı tespit edildi. Bu durum üzerine Bakanlık, Türk Ceza Kanunu’nda yer alan “hayasızca hareketler” ve “müstehcenlik” suçlarından suç duyurusunda bulunacak.

Olayla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı ve gerekli adımların atılacağı vurgulandı. Herkesin hukuk karşısında eşit olduğu prensibinin ön planda tutulacağı belirtildi.

Related Posts

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Özel’e tepki: Çok ciddi bir siyasi navigasyon problemi yaşıyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel çok ciddi bir ‘siyasi navigasyon’ problemi yaşıyor. Özgür Özel AK Partimize ‘organize kötülük örgütü’ demiş ve yine adresi şaşırarak CHP’ye söyleyeceği sözleri AK Partimize söylemiş” dedi.

Rusya gece saldırısında Amerikan şirketini vurdu

Ukraynalı yetkililer, son saldırıların, ABD’nin yoğun diplomatik çabalarına rağmen Moskova’nın barış anlaşmasına ciddi yaklaşmadığını gösterdiğini belirtti.

İsrail’in Gazze’deki büyük yıkım planına tepki: Rehineler için ölüm cezası

İsrail, Gazze Şehri’ni işgale başlarken hem içeride hem dışarıda tepkiler büyüyor. Birleşmiş Milletler, “büyük yıkım”a karşı uyarıyor.

Valilikten peş peşe iki karar

İstanbul Valiliği, okullar açılmadan “Sahipsiz hayvanlara yönelik toplama faaliyetleri ivedilikle yapılmalı” talimatı verdi. Valilik aynı zamanda metro, köprü, durak ve istasyonlarda sesli SMA/DMD stantlarına izin verilmeyeceğini bildirdi.

Hastanelerde mesai saatleri değişti… Tabip Odası’ndan tepki

İstanbul Tabip Odası, tüm kamu hastanelerinde ameliyathane ve endoskopi ünitelerinin hafta içi saat 22.00’ye kadar, hafta sonları ise 08.00-17.00 saatleri arasında çalıştırılmasına yönelik talimata tepki gösterdi.

Eminönü’nde vapur iskelesi kalkıyor! Yeni otobüs hatları devreye sokulacak

İstanbul’da ulaşımda iki kritik değişiklik yapılmasına karar verildi. Bu kapsamda Sirkeci İskelesi taşınırken ayrıca trafiğin yoğun olduğu caddeye otobüs şeritleri yapılacak.