Ağılda çıkan yangında 42 küçükbaş öldü

Manyas’ta Bir Ağılda Yangın Çıktı: 30 Koyun ve 12 Kuzu Hayatını Kaybetti

Balıkesir’in Manyas ilçesinin kırsal Kocagöl Mahallesi’nde bulunan bir ağılda bugün saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Ağıl sahibi Rahmi Aslan, olayı hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti. Aynı anda jandarma ekipleri de çevre güvenliğini sağladı. Yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Ancak maalesef yangında ağılda bulunan 30 koyun ile 12 kuzu hayatını kaybetti.

Olayın elektrik tesisatından kaynaklandığı belirtilirken, yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının çıkış sebebini ve olası ihmalleri belirlemek için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Eski milletvekili İsmail Bilen için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi

Eski milletvekili İsmail Bilen için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi

Dikkatsizlik salgın gibi büyüyor! Tek hata kültürel mirası tehlikeye soktu

Sanat galerilerinde ve müzelerde artan dikkatsizlik vakaları, kültürel mirasın geleceğini tehdit etmeye başladı. Son olay, 21 Haziran’da Floransa’daki Uffizi Galerisi’nde yaşandı. Bir turist, selfie çekmek isterken Toskana Büyük Prensi Ferdinando de’ Medici’nin portresine çarparak tabloya zarar verdi.

WhatsApp’ı yasakladılar! Nedeni yazışmalarda ortaya çıktı: ‘Derhal silin’

ABD Temsilciler Meclisi idaresi, Kongre çalışanlarının işyeri cihazlarında WhatsApp uygulamasını kullanmasını yasakladı. Axios haber sitesinin elde ettiği iç yazışmaya göre, karar siber güvenlik endişeleri nedeniyle alındı.

Adana İmamoğlu’nda orman yangını çıktı

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde çıkan orman yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Hürmüz Boğazı’nda gemi trafiği devam ediyor

İsrail’in İran’a saldırılarıyla başlayan çatışma ve ABD’nin İran’daki nükleer tesislere saldırıları sonrası dikkatlerin yoğunlaştığı Hürmüz Boğazı’nda gemi trafiği devam ederken, bazı tankerlerin Boğaz’a girmemek için “U” dönüşü yaptığı tespit edildi.

Rusya’dan Ukrayna’ya füze ve İHA’larla saldırı: Kiev vuruldu! 6 kişi yaşamını yitirdi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rus ordusunun, ülkesine 159 adet insansız hava aracı (İHA) ve Kuzey Kore balistik füzesi dahil 16 füzeyle saldırı düzenlediğini bildirdi. Zelenski, mevcut bilgilere göre saldırı sonucu Kiev’de 6 kişinin öldüğünü, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.