ABD’deki uçak kazası Rusya’yı da yasa boğdu

Washington’da Helikopter ve Yolcu Uçağı Çarpıştı: Sporcuların Akıbeti Belirsiz

ABD’nin başkenti Washington’da askeri bir helikopter, Ronald Reagan Havalimanı’na inmek üzere olan bir yolcu uçağına çarptı. Amerikan Havayolları’na ait olan ve içinde 64 kişi bulunan uçak, kaza sonucunda düştü. Uçakta dünya şampiyonu iki sporcu da bulunmaktaydı.

Sporcuların Durumu Belirsiz

Uçakta bulunanlar arasında dünya şampiyonu Rus paten sporcuları Evgenia Shishkova ve Vadim Naumov da vardı. Rusya’nın devlet haber ajansı TASS’ın aktardığı bilgiye göre, sporcuların durumu hala belirsizliğini koruyor.

Naumov ve Shishkova çifti, artistik buz pateninde 1994 yılında dünya şampiyonluğunu elde etmişti. Çiftin 23 yaşındaki oğulları Maxim de buz pateni sporu kariyerini sürdürmekte ve genç ulusal şampiyonluk elde etmiştir.

18 Kişinin Cesedi Nehirden Çıkarıldı

Çarpışmanın ardından her iki hava aracı da Potomac Nehri’ne düştü. Nehirde yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kaza sonrasında Ronald Reagan Havalimanı’ndaki tüm uçuş faaliyetleri durduruldu.

Related Posts

Seyir halindeki TIR alev alev yandı

Uşak’ta seyir halindeki TIR’ın dorsesinde yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Trump, kripto tasarısı “GENIUS”ı  imzaladı

ABD Başkanı Trump, “Kripto ve kripto endüstrisinin geleceği ile ABD doları her zamankinden daha güçlü, daha büyük ve daha iyi olacak” diyerek “GENIUS” tasarısını imzaladı.

Altan Öymen Entübe Edildi

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, hastanede entübe edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

İşten Çıkarılan İşçiler Eylemini Sonlandırdı

İzmir’de işten çıkarılan işçiler, belediye başkanıyla yapılan görüşme sonrası eylemlerini sonlandırdı.

Galatasaray, Florya arazisi için yapılan anlaşmayı KAP’a bildirdi

Galatasaray Kulübü, Florya Projesi ihalesinde Nivak Yapı ile sözleşme imzaladığını KAP’a bildirdi.

Dürzi Liderden Türkiye’ye Acil Çağrı

Ebi Muna, Süveyda’daki çatışmalar için Türkiye ve Arap ülkelerinin devreye girmesini istedi.