AKP’li Usta: Her genç birer Recep Tayyip Erdoğan

Her Gencin Birer Recep Tayyip Erdoğan Olduğunu Söyleyen AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta: “Gençler Artık Kavga Etmiyor”

AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen AKP Erzurum İl Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, her gencin birer Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getirdi. Usta, “Bu ülkede yıllar önce gençler, sağcı-solcu denilerek kavga ettirilip birbirlerine düşman ettirilmeye, Sünni ve Alevi diye kavga ettirilmeye çalışıldı. Yine AKP’den önce bu ülkede gençler, başörtülü başı açık diye, inananlar ve inanmayanlar diye kavga ettirilmeye çalışıldı ama hepsinin üzerine bir sünger çektik” şeklinde konuştu.

Usta, gençlerin artık kavga etmediğini vurgulayarak, gençliğin artık Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin geleceği için çalışması gerektiğini belirtti. Usta, “Bu süreçte çok bedeller ödendi. Sayın Cumhurbaşkanı’mıza ‘muhtar bile olamaz’ denildi, siyasi hayatı bitirilmeye çalışıldı, hapse atıldı ama siyaset yürek ister, inanç ister, iman ister. Bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’da da diğer siyasi liderlerden en farklı olan özellik işte o cesaret, o yürek, o inanç ve o iman” dedi.

Usta, gençlerin Türkiye’nin geleceğinde aktif rol alması gerektiğini vurgulayarak, “Bugün burada olmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a borçluyuz. Siyaset yürek ister, cesaret ister. Bizimle birlikte yol yürüyen, yanımızda, önümüzde olan gençlerimiz var” şeklinde konuştu.

15 Temmuz’da Gençler En Çok Meydanlara Çıkanlar Oldu

Ülkenin gençliğine eleştiri getiren Usta, 15 Temmuz’da en çok meydanlara çıkanların gençler olduğunu belirtti. Usta, gençlerin cesaretinin Türkiye’nin geleceğini şekillendireceğini ifade etti.

Usta’nın konuşması sırasında salonda yüzlerce Recep Tayyip Erdoğan görüldüğünü belirten Usta, gençlerin artık korkmadan, cesurca ülkenin geleceği için çalışmalarını istedi. Usta, “Türkiye artık geri gitmeyecek, ileriye bakacak, daha iyilerini yapmak için uğraşacak. Çünkü bize inanan, bize güvenen bir milletimiz var” dedi.


Related Posts

Hamas’tan ateşkes teklifine olumlu yanıt

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu.

AKP il başkanlığı önünde imamlı tabutlu eylem

Muğla’da zam oranını yetersiz bulan ve eylem takvimi açıklayan TÜRK İş, Muğla AKP il binası önünde eylem ve basın açıklaması yaptı. Tabutun üzerindeki “Kamu İşçisi Kirayı Ödeyemeden Öldü” yazısı dikkat çekti.

Bursa’da 100 bin dolar değerinde 22 sikke ele geçirildi

Bursa’da 100 bin dolara satılması planlanan 17 bronz ve 5 altın sikke ele geçirildi.

Saraçhane talimatı istifa getirmişti: Ümit Özdağ’dan Bartu Soral yanıtı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral’ın Zafer Partisi’nden istifasına ilişkin olarak, “Bartu Bey’in, Zafer Partisi’nin ve Ümit Özdağ’ın Atatürkçülüğünden, Atatürk çizgisinden, Türk milliyetçiliğinden şüphesi olduğunu düşünmüyorum” dedi.

DEM Parti: PKK önümüzdeki hafta silah bırakmayla ilgili adım atacak

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütünün önümüzdeki hafta içinde silah bırakmayla ilgili adım atacağını açıkladı.

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)