Son Dakika… Bahçeli’den dikkat çeken ‘deprem’ mesajı: ‘İstanbul’un ehline ve hak eden ellere emaneti…’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den İstanbul Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremin ardından yaptığı açıklamada, İstanbul’un yönetimine dair önemli mesajlar verdi. Bahçeli’nin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında, depremin yol açtığı endişeden ve korkudan bahsedilerek, İstanbul’da yaşanan yıkımın tesellisi olarak can ve mal kaybının yaşanmamış olması vurgulandı.

Bahçeli açıklamasında, deprem sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştüğünü ve devletin İstanbul’da acil tedbirleri aldığını belirtti. Depremin hem hayatın hem coğrafyanın ihmal edilemeyecek bir gerçeği olduğunu ifade eden Bahçeli, gelecek planlarının bu gerçeğe uygun şekilde yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Özellikle İstanbul’un Türkiye’nin can damarı olduğunu vurgulayan Bahçeli, şehirdeki sorunlara dikkat çekerek, kentsel dönüşümün hızla gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı. İstanbul’un deprem riskine karşı hazırlıklı olması gerektiğinin altını çizen Bahçeli, devlet-millet işbirliğiyle bu sürecin üstesinden gelinebileceğini belirtti.

MHP ve Cumhur İttifakı olarak İstanbul’un doğal felaketlerden korunması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Bahçeli, İstanbulluların telaşa kapılmalarına gerek olmadığını ve devletin gereken önlemleri alacağını ifade etti. Son olarak, İstanbul’un güvenli ve gelişen bir şehir haline dönüşmesinin yakın olduğuna değinerek, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Devlet Bahçeli Twitter

Related Posts

Adana’da sokak ortasında cinayet

Adana’da bir kişi tartıştığı kişi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü, şüpheli yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kadınlar bunu paylaşıyor: ‘Eğer istismarcı biriyle arkadaşsam…’

Kadınlar sosyal medyada başlattığı son akımla, taciz faillerinin çevrelerinde görünmez olmasının önüne geçmeyi hedefliyor. “Eğer sizi istismar eden biriyle arkadaşsam bana yazın” mesajıyla dayanışma çağrısı yapan kadınların üstüne ünlü makyöz Hamiyet Akpınar da dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kenya’da Açlık Tarikatı soruşturmasında yeni cesetlere ulaşıldı

Kenya’nın Kilifi bölgesindeki Şakahola Ormanı’nda yürütülen “açlık tarikatı” soruşturmasında 5 kişinin daha cesedine ulaşıldı. Soruşturma kapsamında bölgede 27 şüpheli mezarın daha bulunduğu belirtilirken, yeni keşifler olayın boyutunu daha da ağırlaştırdı.

114 kilo, 2.15 metre: Demirköprü Baraj Gölü’nde yakalandı

Manisa’nın Köprübaşı ilçesindeki Demirköprü Baraj Gölü’nde 114 kilogram ağırlığında ve 2.15 metre boyunda dev bir yayın balığı yakalandı.

İmamoğlu’ndan CHP’li milletvekillerine mektup

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, TBMM’de CHP milletvekillerinin makamına mektup ve “İBB Kumpas Davası” kitapçığı gönderdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Özel’e tepki: Çok ciddi bir siyasi navigasyon problemi yaşıyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel çok ciddi bir ‘siyasi navigasyon’ problemi yaşıyor. Özgür Özel AK Partimize ‘organize kötülük örgütü’ demiş ve yine adresi şaşırarak CHP’ye söyleyeceği sözleri AK Partimize söylemiş” dedi.