Barınakta poşetle çöpe atılan köpek yavruları kurtarıldı

Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı

Edirne’deki barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşet içinde canlı köpek yavrularını buldu.

Kurtarılan yavrular hemen poşetten çıkarılarak mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın, barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, olay hakkında belediye tarafından soruşturma başlatıldı ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık: Ahmet Hamdi Çamlı, partideki bir toplantıda “Türk lafından tiksiniyorum” dedi

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık: Ahmet Hamdi Çamlı, partideki bir toplantıda “Türk lafından tiksiniyorum” dedi

Özbekistan Hava Kuvvetleri’nden modernizasyon hamlesinde Çin etkisi

Orta Asya ülkesi Özbekistan, askeri envanterini modernize etme yolunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Ülkenin, Çin’den beşinci nesil JF-17 Block 3 çok rollü savaş uçakları tedarik etme planları olduğu belirtiliyor. Resmi bir açıklama olmasa da …

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İzmir’deki son durumu paylaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir Ödemiş’teki orman yangınından etkilenen Suçıktı, Tosunlar, Üzümlü ve Karadoğan mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yerlikaya, “Yangında ağır hasar gören 228 konut, 13 iş yeri ve 15 ahır tespit edildi. 5-6 ay içerisinde hak sahiplerine anahtarlarını teslim edeceğiz” dedi.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Hamas’tan ateşkes teklifine olumlu yanıt

Hamas, Gazze’de yeni ateşkes teklifine ilişkin “olumlu yanıtını” arabuluculara ilettiğini duyurdu.

AKP il başkanlığı önünde imamlı tabutlu eylem

Muğla’da zam oranını yetersiz bulan ve eylem takvimi açıklayan TÜRK İş, Muğla AKP il binası önünde eylem ve basın açıklaması yaptı. Tabutun üzerindeki “Kamu İşçisi Kirayı Ödeyemeden Öldü” yazısı dikkat çekti.