Ankara’da fuhuş operasyonu: 13 gözaltı, 20 kadın koruma altında

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Cinsel Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında; Il Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Yapılan çalışmalar sonucunda ‘Fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek’ suçlamasıyla 13 şüpheli tespit edildi. Polis ekipleri, 2 eğlence mekanı ve 3 otelde gerçekleştirdikleri operasyonlarda, işletme sahipleri, müdürler ve çalışanlar dahil olmak üzere 13 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki sorgularında toplamda 24 farklı dosya hakkında ifade verdiler.

20 KADIN KORUMA ALTINDA

Operasyonlar sırasında fuhuşa zorlandığı belirlenen 20 kadın ise koruma altına alındı.

3 OTEL İLE 2 EĞLENCE MEKANI KAPATILDI

Fuhuşla Mücadele Komisyonu kararıyla 3 otel ve 2 eğlence mekanı mühürlenerek kapatıldı.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Özgür Özel’den Mehmet Murat Çalık’a ziyaret: ‘İyi gördüm demek isterdim, bir an önce tahliye edilmeli’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Özel, “İyi gördüm demek isterdim. Murat Bey çok iyi bir insan. İyi gördüm ama sağlığını da durumunu da hiç iyi görmedim. Bir an önce tahliye edilmesi ve hızla iyi bir bakım, iyi şartlarda hızla bu tehlikenin bertaraf edilmesi lazım diye düşünüyoruz” dedi.

ABD Başkanı Trump: New York’u mahvetmesine izin vermeyeceğim

ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda, New York’ta ön seçimleri birinci sırada tamamlayan Mamdani’ye yüklenmeye devam etti. Trump, New York belediye başkanlığı ön seçimini kazanan Müslüman aday Zohran Mamdani’den şehri “kurtaracağını” ve tekrar “harika” yapacağını belirtti.

Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov 4 aylığına tutuklandı

Bakü’de mahkeme, Sputnik Azerbaycan yöneticisi Kartavıh ve Genel Yayın Yönetmeni’ni Belousov’u 4 aylığına tutukladı.

100 kişinin hayatını kaybettiği deprem davasının bilirkişi raporu 2.5 yıl sonra geldi

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği Süleyman Mutlu Apartmanı’na ilişkin ilk bilirkişi raporu, depremin üzerinden iki buçuk yıl geçtikten sonra soruşturma dosyasına girdi.

İsrailli bakandan skandal! Yapay zeka videosuyla paylaştı

İsrailli bakan Gila Gamliel, Netanyahu’yu İran’ın başkenti Tahran sokaklarında yürürken gösteren yapay zeka videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Gamliel, video ile İran’daki devrimden önceki rejime atıfta bulunurken yaptığı paylaşıma Rıza Pehlevi’yi etiketledi.